Dit is Capdenac

Of het nu gaat om Coaching, Teambuilding, Executive Search of Management Advies, Capdenac staat bekend om het in balans brengen van terechte ambities, talent, passie en resultaat.

Het is een organisatie voor inspiratie, samenwerking en leiderschap. Opgericht door Rob van Wissen, levensgenieter en ontdekker van bestaande zaken om die op een creatieve wijze aan elkaar te knopen ter inspiratie voor anderen.

Eigentijdse aanpak

Wij besteden aandacht aan de verbinding van zakelijke en persoonlijke aspecten.

Capdenac coaches begeleiden individuen en teams bij persoonlijke ontwikkeling, met flexibele, doelgerichte en toekomstbestendige methoden. Dit omvat coaching, teambuilding, executive search en management advies met aandacht voor zakelijke en persoonlijke aspecten en een eigentijdse aanpak.

1

Coaching

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Coaching levert je continue ondersteuning bij het managen van je persoonlijke carrière en ontwikkeling.

Lees meer
2

Teambuilding

Met de diverse werkvormen scheppen we een klimaat van vertrouwen en respect voor elkaar. Met een open houding geven wij aandacht aan de ander.

Lees meer
3

Executive Search

Met Executive Search besteden wij veel aandacht aan het in kaart brengen van ervaring, achtergrond, positie, competenties en overige functie-eisen waaraan de juiste kandidaat moet voldoen.

Lees meer
4

Advies

Met vele jaren ervaring in diverse managementposities maar ook als ondernemer help ik jou als DGA bij vraagstukken over de continuïteit en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Neem direct contact met mij op.

Of het nu gaat om Coaching, Executive Search of Management Advies, Capdenac staat bekend om het in balans brengen van terechte ambities, talent, passie en resultaat.